Разпадането на "Величие" не е неочаквано. Разпадането започвана още преди изборите. Това заяви Дарин Георгиев, депутат от "Величие", в студиото на БТВ.

По думите му в Неофит Рилски са станали разговорите, които са поставяли под въпрос председателството на Николай Марков и специално Ивелин Михайлов не е искал Марков за председател на партията и поясни, че Михайлов, който се смята за идеолог на "Величие", е използвал този политически проект, за да се облагодетелства.

На въпроса как е попаднал във "Величие" Георгиев посочи, че първо е работил в "Исторически парк" и обясни какво седи зад парка - това е култ към личността на Михайлов и любовта към парите, уточни той.  

"Тези хора, се крият зад различни каузи като родолюбие и православие, но аз не видях това. Чрез техните структури практикуват сциентология. Всичко се държи на бизнес дарения, кредити, залагат имоти, паричният поток да върви към един човек", обясни още деупутатът от "Величие" и добави, че хората около Михайлов изглеждат интелигентни, но всъщност повечето от тях са необразовани. 

Нещо повече, продължи Дарин Георгиев, Михайлов изповядва това хората да са необразовани, като ги убеждава, че неговите курсова са достатъчно образование и ги привлича с обещания да станат предприемачи, което ще ги направи богати. 

"Едва ли не име забранено е да записват да учат, каквото те искат. Появяват се само петък, събота и неделя в парка. През останалото време събират пари от т. нар. си клиенти, от които осигуряват кеш за Михайлов. Те са обвързани със заеми. Има си специални брокери, ипотеки, всичко е свързано с "Тогедър", уточни още Дарин Георгиев.

Относно политическата ситуация депутатът от "Величие" смята, че третия мандат няма да се реализира.

Ивелин Михайлов ожали края на Исторически парк

Ивелин Михайлов ожали края на Исторически парк

"Паркът и всичко, което правя, е към своя край"