Вторият човек в ГЕРБ Цветан Цветанов обяви, че държавата била в изключително добро състояние, като ръстът на БВП бил 4%, а Бюджет 2018 щял да достигне 105 млрд. лв.

"Минималната работна заплата ще стане 510 лв., а минималната пенсия - 200 лв.", изтъкна той на работна среща в Силистра с представители на ГЕРБ от областта.

БСП и ГЕРБ с взаимни обвинения на тема корупция

БСП и ГЕРБ с взаимни обвинения на тема корупция

Социалистът Жельо Бойчев и герберът Тома Биков спорят

Той допълнил, че за отбрана ще бъдат отпуснати допълнителни 165 млн. лв. "Ще бъдат отделени и 750 млн. лв. за увеличение на работните заплати на държавните служители", доволен е зам.-председателят на ГЕРБ.

"Въпреки тези добри новини и предстоящото европредседателство, опозицията се опитва да измести центъра на вниманието. Те могат само да вадят компромати и да се занимават с глупости. Погледнете какво се случи на Конгреса на БСП - Корнелия Нинова го използва да изчисти опозицията, като използва лъжата, че тя иска да управлява с ГЕРБ", посочи Цветанов.

Хората и управляващите живеят в две различни държави, критикува Нинова

Хората и управляващите живеят в две различни държави, критикува Нинова

Срещна се червени привърженици в Разград

"БСП могат само да рушат, като в същото време не предлагат нищо градивно. Търсят само казуси, които да хвърлят в публично пространство, като впоследствие да ги доокрасяват", категоричен бил Цветанов.