Джевдет Чакъров предстви договор за наем на Ахмед Доган с фирмата за ползване на сараите. Приближените на почетния председател ще го представят на СДВР по съвет на служителите на реда. Ще бъде даден и на прокуратурата.

Всички сме тук, за да подкрепим доктор Ахмед Доган, заяви той пред събралите се пред Боянските сараи. По думите му вчера в имота са нахлули лица, без да имат това право. Тук всички сме да подкрепим доктор Доган, да подкрепим ДПС, заяви Чакъров. Още много хора от страната идвали към София. По думите му договорът за наем е действащ.

Сараите под охрана на депесари

Сараите под охрана на депесари

Ахмед Доган към момента е в Росенец

Следваме законния ред, подчерта той. Няма да отстъпим, закани се Чакъров. Ще сме тук всички, докато е необходимо, увери той.

Припомняме, след като вчера стана ясно, че Ахмед Доган по искане на Данаил Папазов, бивш транспортен министър от правителството на Пламен Орешарски, трябва да напусне двата имота, които ползва, но вече не са негови според документите в Търговския регистър, привърженици на ДПС се събраха и на двете места - в "Росенец" и в столичния квартал "Бояна".

Видео с изказването на Джевдет Чакъров беше разпространено от пресцентъра на ДПС във "Фейсбук".