Днешното гласуване за вота на недоверие показва, че за съжаление системата в сектор Сигурност ще продължи да се разпада. Това обяви пред медиите червеният депутат Драгомир Стойнев. Този модел на управление доведе до там, че отне най-ценното на българските граждани, именно сигурността, подчерта той.

Системата за сигурност вече се търгува, притеснен е социалистът, след като депутатите гласуваха втория вот на недоверие към правителството, който беше именно по темата сигурност.

Управляващото мнозинство, вече с явната подкрепа на господин Марешки, бодро застават зад правителството и тази система на разпад в сигурността ще продължи, заяви Стойнев. Явно държавността се продава, по думите му.

Кабинетът Борисов 3 оцеля
Обновена

Кабинетът Борисов 3 оцеля

Вторият вот на недоверие, внесен от БСП, не мина

Левицата смята, че вътрешният министър е неадекватен. Иначе кабинетът давал много теми за вотове и въпрос на време било да се подготви трети опит за събаряне.

Драгомир Стойнев е изумен от липсата на защита от страна на управляващите при дебатите и тълкува мълчанието на управляващите като срам от действията им в сектор.