Противопоставянето на здраве - безработица не трябва да има. Тази позиция изрази пред БНТ евродепутатът Ангел Джамбазки.

Затягане на мерките за тези, които не са съвестни, ще предложи ВМРО. Лека полека трябва да се отпуска режимът в паркове и градини, според евродепутата. Той иска санкции за несъвестните и отпускане на мерките за тези, които спазват правилата

Александър Сиди: Щабът се забави със затварянето на гетата

Александър Сиди: Щабът се забави със затварянето на гетата

Защо правозащитниците на защитиха правата на децата ни, затворени като животинчета, пита депутатът

Едновременно с това обаче трябва да има повече контрол в гетата. Хората в гетата, които се върнали от чужбина, са рисков контингент, според него. Когато кажеш в махалата: "Не се събирайте, опасно е, те се събират", изтъкна Джамбазки.

Не може заради тяхното неглижиране, по думите му, да се натовари здравната система. Затова гетата трябва да бъдат изолирани, по мнението му. Не можем да гледаме на това лековато, отсече Ангел Джамбазки. Още на 18 март той е настоял за затваряне на гетата.

Кратък протест в столичния кв. "Факултета" срещу засилените мерки

Кратък протест в столичния кв. "Факултета" срещу засилените мерки

Ще бъдат предоставени хранителни пакети след празниците, обясни Фандъкова

Комунистически Китай дължи обяснения на света. Китай имал навик да прикрива истината и трябва да му се търси отговорност, смята българският евродепутат.

По мнението му ЕК е закъсняла с реакцията на пандемията от COVID-19.