Европа е със свалени гащи. Това обяви в студиото на БиТиВи бившият конституционен съдия Георги Марков. Европа е тежко болна - да се наричат бежанци хора агресивни, нарушители на закона, не е нормално. Нямало как да се наричат бежанци и мигранти хора, които късат сутиени и гащи на жени пред светата катедрала в Кьолн навръх Нова година. Те са престъпници, категоричен е Марков.

Кметицата на Кьолн призовала жените да стоят от на страна от мъжете. 

„Не пеене на песнички, екстрадация му е майката”, категоричен е Георги Марков. Мигрантите трябвало да ходят да се бият за собствените си държави и да изнасилват собствените си жени.

Георги Марков попита как ще отидат германките на плаж, като мигрантите „щели да им късат прашките във водата”.

Бежанците трябвало да отидат на ГКПП-ата и да кажат откъде идват, защо са малтретирани. 

Юнкер да отиде в Шенген и да си подаде оставката и да кажете "Бог да прости Европа", призова той.

По мнението му Европа е слаба, ислямизирана и беззащитна. Според Марков ние трябва да вдигнем тежка ограда с Гърция, за да се предпазим от бежанците.

Георги Марков е убеден, че трябва да има нови избори за Европейски парламент, защото времето на Меркел и Оланд е минало. Той е категоричен, че няма да има общо европейско решение на въпроса за бежанците и за тероризма. Това бил поредният тъпизъм. 28 европейски страни чакали президента на Турция да ги пази. Това за Марков е срам, най-големият позор. Той се обърна към германския канцлер Ангела Меркел с думите: „Коя сте вие, госпожо Меркел, да командвате Европа". Тя командвала Европа чрез Юнкер, който бил защитник на ислямизацията. 

Георги Марков обърна внимание на факта, че утре стотици милиони от католическа Европа ще празнуват Великден. Те щели да се запитат дали изобщо ще я има ли Европа и ще бъде ли тя християнска, защото арабската пролет я е превърнала в Ислямска Европа. Хората щели да се страхуват дали катедралите няма да бъдат взривени като метрото или спортната зала, летището. 

Георги Марков коментира, че фундаментът е рухнал, правовият ред бил разбит и съкрушен.  

Той прогнозира, че на Европейското първенство по футбол във Франция щяло да има военно положение. Причината са мерките за сигурност, които щели да се вземат. Георги Марков е възмутен, че щяло да се наложи „да ти ходят с автомати по гъза, да те проверяват за лимонада и да не можеш да си носиш кърпичка - да не би да експлодира". Той попита това ли заслужават европейските граждани. 

Марков определи като тъпизъм квотите за бежанци. Той подчерта, че унгарският парламент е отхвърлил това искане. Как можел някой да си помисли, че ще разселва хора все едно са брюкселско зеле. Как щели да искат унгарците да живеят с тях. Не искали мултикултурна Унгария, а искали християнска Унгария. Затова според Георги Марков трябвало да се вдигне паметник на премиера им Виктор Орбан. Дори германците му благодарели и го призовавали да отиде да им помогне. Не искали вече Меркел. 

Имало една линия на Меркел – на мултикултуризъм, която не казвала на мигрантите да не идват. Другата линия била на Великолепната седморка – освен Чехия, Словакия, Полша и Унгария, са Австрия, Хърватия и Словения и хитрият македонски президент, който се бил прикрепил към тях. Тези страни, по думите на Георги Марков, са си защитили държавите, като са изградили огради и пиле не можело да премине през тях. На този, който минел, му казвали: „Ела, манго, тук” и го вкарвали веднага за 3 години в затвора.

Георги Марков прогнозира още, че европейските граждани ще излязат на улиците и ще търсят сигурност, защото щели да станат много тежки инциденти. В унгарския парламент се обсъждало, че случващото се в Европа не е случайно. Имало един виновник за това и той се казвал Сорос. Джордж Сорос, по думите му, написал в 6 точки програма - всяка година да се приемат по 1 милион бежанци в Европа. Това е планът "Сорос", който реализират либералите. Докато се ликвидира християнска Европа и ни командват от Брюксел и ни ислямизират. Имало заговор в Брюксел да се направят Европейски съединени щати и Унгария казала, че не иска това.

Когато терористът Салах Абдеслам минал през границите, „Ислямска държава” гледала и се смеела и си казала: „Ето и Салах мина”.

Стига сме плакали за Гърция, ядосан е Марков. Меркел и Юнкер денонощно плачели за Гърция. „Ами плачете веднъж за България, за нашите пенсионери”, призова Георги Марков. Той попита знае ли Юнкер, че нашите пенсионерки взимат по 80 евро. Ако му бил зададен този въпрос, той щял да каже, че това е на ден.