Спас Гърневски се заяде с Корнелия Нинова. Тя пък се смя. Герберът я захапа заради вчерашната й декларация. Опозиционната лидерка засвири на популистка струна, каза Гърневски. Какво лично на вас ви отне демокрацията, попита я той за думи от преди време.

Според гербера по време на прехода соцводачът имала зашеметяваща кариера. Отново я атакува за приватизацията на Техноимпекс. Изкачваш връх след връх червените дебри, продължи Спас Гърневски и я определи като бивша червена любимка.

Нинова настоя да се отнемат привилегиите на депутатите

Нинова настоя да се отнемат привилегиите на депутатите

Критикува, че се прави политика на парче, закони на парче и се гарантира на народа живот на парче

Гърневски очерта и метаморфозите на синьо-червената мъгла. Червените демагози щели да платят сметката. Нинова най-безцеремонно излъгала. За една нощ се пребоядисахте, атакува още Гърневски.

От проверката на приватизацията едва не й изскочили ангелите. С времената на "тука има-тука нема" е свършено, по мнението на гербера. А пътят на страната ни бил на Запад. Спас Гърневски се ядоса на левицата за вчерашния цирк с протестиращите.

Не пуснаха майките с черни балони и тениски в парламента

Не пуснаха майките с черни балони и тениски в парламента

Те имаха среща с депутатите социалисти

Филип Попов от БСП видя дежа вю в декларацията на ГЕРБ. Колкото и пъти да я четяли управляващите, тя по-интелигентна нямало да стане. И Георги Свиленски се включи и призова герберът да напише нещо ново.

Една минута парламентарно време струва на данъкоплатеца 3 хиляди лева, току що вие изгубихте 30 000 лева, ядоса се социалистът. Корнелия Нинова не взе отношение, но от място се усмихваше на всичко, което чуваше по свой адрес.

Охраната на НС спряла протестиращите вчера

Охраната на НС спряла протестиращите вчера

Зам.-председателят на НС Христов се извинява, не е той този, който пръв спира гражданите