Духът на комунизма и днес беляза парламента. Спас Гърневски от ГЕРБ почете жертвите на комунизма.

С тази дата присъдите и жертвите не се изчерпват, подчерта той. Продължава с разстрелите, а ДС има право да арестува всички с фашистки уклон. Хиляди българи са обявени за безследно изчезнали, припомни Гърневски. На 15 години е осъден спасителят на българските евреи Димитър Пешев, отчете той.

От БСП разочаровани от българския парламентаризъм

От БСП разочаровани от българския парламентаризъм

Социалистите припомнят документи в отговор на ГЕРБ за антикомунизма

Кой е най-човеконенавистичният режим в България, попита герберът. Без маска и грим трябвало да се знае за най-престъпният режим след нацизма, по мнението му. Не продадохте ли другари и другарки идеите на Вапцаров, ядоса се Гърневски.

27 години мимикрия, оцени герберът преходът и захапа червените. Пленумът ви е натежал от милионери, отчете Спас Гърневски. От комунистическата зараза спасение няма, допълни той. Пропиляното в първите 20 години на прехода Борисов започнал да възстановява.

Надеждите се завръщат, каза герберът. Според него паднали маските на левицата. Играта свърши, обърна се той към социалистите.

Депутатите се скараха за партизанското ДНК и целия конспект

Депутатите се скараха за партизанското ДНК и целия конспект

БСП припомни червеното минало на ГЕРБ и ги призова към вътрешен катарзис

И ДПС почетоха жертвите на комунизма и на Възродителния процес. Трябва да си спомняме всичко в пълнота, обяви Йордан Цонев. Именно периодът на етническото и религиозно прочистване на българските мюсюлмани , според него, е дал жертви.