Готвят се арести на бивши министри от правителството на ГЕРБ. Това обяви в кулоарите на парламента Костадин Ангелов. Информацията му била споделена от притеснени полицаи. Имало и разрешение от Никола Минчев да им се свали имунитета.

Това, което се случва в България започва да прилича на хунта, която с фалшифициране на избори дойде на власт и се опитва да ни върне в мракобесния режим на комунизма, когато Бойко Рашков беше комунистически следовател, подчерта народният представител. Това е недопустимо в 21 век, допълни той.

Ангелов изтъкна, че Борисов е задържан след показания на премиера Кирил Петков за изнудване. Кирил Петков ли е бил изнудван от господин Борисов, недоумява Костадин Ангелов. Също така той попита дали данните, с които разполага Петков, са от "антикорупционната търсачка Google".

От ГЕРБ припомниха, че Кирил Петков излъгал, че не е канадски гражданин.

Екатерина Захариева не се страхува, че ще бъде арестувана. Аз съм възмутена, страх няма в нито един от нас, подчерта тя. Връщаме се във времената, когато я имаше народната милиция, допълни Захариева.

Тя заяви и че няма съдебно разрешение за действията срещу лидера на ГЕРБ.