Никога не е имало преговори за създаване на коалиция между "Български възход" и ВМРО. Трябва да се прави разлика между преговори и разговори.

С нотка на раздразнение депутатът от "Български възход" Виолета Комитова обясни в студиото на БНТ, че новината за създаване на такава коалиция е продуцирана от ВМРО, тиражирана от ВМРО в публичното пространство и отгоре на всичкото и е ангажирана една социологическа агенция, която да включи в замерванията си двете партии заедно.

Припомняме, ВМРО вчера обявиха, че са прекратили разговорите с "Български възход" заради липсата на ясни тези и политики по ключови теми от страна на Стефан Янев.

ВМРО не разбира и не се разбра със Стефан Янев

ВМРО не разбира и не се разбра със Стефан Янев

Патриотите изтъкнаха липсата на ясни тези и политики по ключови теми от страна на Български възход

"Ние никога не сме казвали, че ще бъдем в коалиция с тях. "Български възход" ще се яви самостоятелно на изборите, а листите вече се редят, посочи Виолета Комитова. ВМРО също са се регистрирали вече за явяване на изборите, посочи арх. Комитова.

От думите й все пак се разбра, че БВ са водили разговори, но както Комитова каза - партията води разговори с много хора от политически партии, професионанли и правителствени организации, тъй като от БВ защитават тезата, че диалогът трябва да бъде изнесен в обществото.

"Проява на слабост е да крещиш и да обвиняваш без обвинения, да лепиш етикети... Докато се карат политиците, гражданите и бизнесът ще страдат", каза още Виолета Комитова.