Две подписки в подкрепа на кандидатурата на Любомир Богданов за независим кмет на Димитровград бяха обявени днес.

Стойчо Младенов, Петър Жеков, Елин Топузаков и още 34-ма известни спортисти, свързали кариерата си с Димитровград, заявяват подкрепата си за Богданов, който определи възраждането на спорта в града като един от основните приоритети на управлението си, в случай че спечели изборите.

С втора подписка 33-ма лекари от местната „Бърза помощ" също застават зад кандидатурата му. По думите им ,заради бездействието на сегашното управление, условията им за работа и материална база са в трагично състояние.

Любомир Богданов
е настоящ общински съветник. Кандидатът за кмет е на 55 години, завършил е икономика. Той е собственик на две от медиите в града - "Общински вестник" и Телевизия "Форум".

Богданов е подкрепен още от Демократическата партия, ВМРО, партия „Нова зора", политическото движение „Социалдемократи", учителската организация „Възраждане на Димитровгард чрез образование".

Тази вечер с концерт на фолклорния ансамбъл „Пирин" Любомир Богданов ще представи пред гражданите на Димитровград кандидатурата си за независим кмет, която беше обявена в понеделник.

Припомняме, Богданов има сериозни съперници за кметския стол.
Сред тях са настоящият кмет инж. Димитър Хаджииванов, който преди дни беше издигнат за трети мандат от обществен съвет начело с първия български космонавт Георги Иванов.
Кандидатът на ГЕРБ е д-р Вълчо Митрушев, който е лекар в градската болница "Св.Екатерина" и е собственик на на фирма ХИМТЕКС.