Лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов и водачът на опозицията Корнелия Нинова изчиствали различията си в сектор Сигурност. Това стана ясно след срещата между военния министър Красимир Каракачанов и Корнелия Нинова в Народното събрание.

Каракачанов припомни, че двамата имали разминавания за инвестициите в отбрана. Партиите не трябвало да са разделени по темите за армията. Всички трябва да имаме едно мнение, категоричен бе патриотът. Техниката ни е закупена през 70-те години.

Каракачанов посрещна Нинова на сухо

Каракачанов посрещна Нинова на сухо

Лидерската среща ядоса третия партньор в ОП Волен Сидеров

Каракачанов запознал Нинова с инвестиционните проекти за авиацията и за Сухопътни войски. Когато някой има съмнения в сферата на отбраната, военният министър трябва да ги изчисти.

Министърът обяснил на соцлидера и за Закона за вероизповеданията.

За отношенията в кабинета Каракачанов посочи, че се разбира чудесно с Бойко Борисов. Скърцали обаче колелата в парламента, поясни той.

Симеонов не дава отчет никому за срещите си

Симеонов не дава отчет никому за срещите си

Искал да покаже на Нинова законопроектите на НФСБ

Войводата не е сърдит, че и управляващата партия е внесла промени в Закона за вероизповеданията. Някой явно не е информирал Волен Сидеров, така той си обяснява реакцията на лидера на "Атака" от тази сутрин. Припомняме, председателят на ПГ на ОП Волен Сидеров гневно реагира на информацията за лидерските срещи.

Сидеров бесен на срещата Каракачанов - Симеонов - Нинова

Сидеров бесен на срещата Каракачанов - Симеонов - Нинова

Сидеров не упълномощил Каракачанов и Симеонов да провеждат срещи

От думите на Каракачанов стана ясно, че е звъннал на атакиста, но телефонът му давал заето.

Все пак стана ясно, че с Нинова са пили кафе и вода, независимо, че поканата беше за бира.