Всичко е възможно, има варианти и много неща, които трябва да бъдат свършени. Това заяви министърът на отбраната Красимир Каракачанов във Варна относно това възможна ли е оставката на кабинета заради продължаващите антиправителствени протести, съобщава bTV.

Днес той е в морската ни столица и заедно с американския посланик у нас Херо Мустафа посетиха Военноморския координационен център на НАТО.

На фона на дебатите около внесения от БСП вот на недоверие към правителството Каракачанов посочи, че към момента за промени не се говори. Разговори щяло да има, когато мине гласуването в пленарната зала.

Нинова предупреди, че мафията се пази с бухалка
Обновена

Нинова предупреди, че мафията се пази с бухалка

Томислав Дончев: Корупцията е хронично заболяване на българското общество

Той подчерта, че целта на посещението във Варна не е политическа, а изразяване на солидарност с усилията на страната ни да бъде създаден центърът. Той заяви, че България има подкрепата на САЩ, очаква подкрепа и от Румъния, след като страна ни е подкрепила Щабът за многонационалната бригада да е в северната ни съседка.

По негови думи проектът е важен, за да се следи какво се случва в Черно море. В проекта се включва и Грузия,която не е член на НАТО. Военният министър обяснии, че страната ще ползва информацията като партньор.

Каракачанов не изключва "ремонтиран" кабинет без Борисов

Каракачанов не изключва "ремонтиран" кабинет без Борисов

Възможността щяла да се коментира след вота на недоверие