КПКОНПИ дава казуса с натиска върху министъра на електронното управление на СГП. Това обяви на брифинг в Партийния дом Тошко Йорданов от ИТН.

Бившият министър-председател Кирил Петков и бившият министър Божидар Божанов вече са разследвани за оказан натиск върху Александър Йоловски как 640 милиона лева не трябва да минат по ЗОП. Това е корупция във висшите етажи на властта и оказване на натиск, категоричен бе народният представител. Йоловски е дал показания в КПКОНПИ.

Проверена е документацията по казуса. ПП-ДБ са лаладжии лицемери, които са в сглобка с ГЕРБ, коментира актуалната ситуация Тошко Йорданов. Човек, който е седял в скута на Делян Пеевски и е пил мазно турско кафе, да седне да говори за нас, че сме малкото ДПС, недоумява той и обвини ПП-ДБ, че са трети или четвърти тестикул на ДПС. Те ходят да пият мазно турско кафе с ДПС, допълни Йорданов.

Сглобкаджисйките гадости не вълнували ИТН. Да се мажат с кафе, да се облизват, съветва още той и очаква утре след едно сядане в скута и мазно кафе да се прегърнат.

Припомняме, че в навечерието на местните избори ИТН изнесе информацията, че върху министъра на електронното управление е оказван натиск. Няколко дни след това на Александър Йоловски бе назначена охрана.

Извикаха Тошко Йорданов на разпит в прокуратурата

Извикаха Тошко Йорданов на разпит в прокуратурата

Той дава показания по сигнала за оказван натиск върху министър Александър Йоловски