Кандидатът за президент Лозан Панов се обърна в свой пост във Фейсбук към инициативния комитет, който го издигна и подкрепи на изборите. Думите му са в отговор на извинението от Инициативния комитет ден след изборите на 14 ноември,

Тогава двама представители на Инициативния комитет, издигнал кандидатурата на Панов - Пепи Кънчев и Емил Георгиев написаха, че изборът им се оказал грешен и че пътищата на инициативния комитет и на кандидата са се разделили още в самото начало на кампанията. 

На вота Лозан Панов се класира пети с 3,68% от гласовете.

 Лозан Панов се опасява от предателство на ДБ в името на управление с БСП

Лозан Панов се опасява от предателство на ДБ в името на управление с БСП

"Откога смяната на едни мутри с други се счита за борба с мафията?"...

В отговор на това Панов благодари на членовете на Инициативния комитет за тяхната подкрепа по време на изминалата кандидатпрезидентска кампания.

"Бих искал най-вече да изразя и моята специална благодарност към ръководството на Инициатива "Правосъдие за всеки". Изключително високо оценявам усилията на нейните лидери да "хвърлят повече светлина" в публичното ни пространство върху моите личностни и професионални качества", пише Панов.

Той предлага на членовете на Инициативния комитет да се обединят зад решението да дарят на неправителствената организация, която си е поставила високи цели, цялата останала налична сума.

Даренията, предназначени за кандидатпрезидентската кампания, към този момент са в размер на 12.959,35 лв., пише Панов.