Днес е вторият ден за размисъл, сигурна съм, че след преброяване на гласовете от чужбина Слави ще е първа политическа сила. Това заяви пред Нова телевизия Мая Манолова, лидер на "Изправи се.БГ", част от коалицията "Изправи се! Мутри вън!".

Манолова обясни, че оперативно са в добра комуникация с партия "Има такъв народ", както и с "Демократична България" (ДБ). По време на предизборната кампания са били в комуникация с Виктория (Василева) и Тошко (Йорданов), а със Слави Трифонов са се чували. Сложно беше да изпратим наблюдатели в Турция, каза тя. 

Проф. Антоанета Христова: Не може да се говори за правителство, докато ИТН не каже какво ще прави

Проф. Антоанета Христова: Не може да се говори за правителство, докато ИТН не каже какво ще прави

Започва турбуленция на чести избори, смята тя

В летния сезон, в разгара на отпуските хората гласуваха. Хората искат нормалност, стабилност, правителство, което да се заеме с техните проблеми, каза тя. 

Броене до последен глас: ГЕРБ/СДС води с  23.91% при 95.22% обработени протоколи

Броене до последен глас: ГЕРБ/СДС води с 23.91% при 95.22% обработени протоколи

Трета е БСП с 13,65%, следвана от ДБ с 12,55%

Аз не наричам БСП партия на статуквото. Народът определя кой къде стои, обясни тя.

Смятам, че г-жа Нинова (Корнелия Нинова, лидерът на БСП - б.р.), ако парламентарната й група не подкрепи ревизия на високите сметки за ток и парно, подкрепа за производителите срещу монополистите, дошло е време да се подкрепят политики за хората, каза Манолова.

Пенсиите са цинично ниски и за левите и за десните. Корупцията, рекетът унищожава и мачка фирмите, които се смятат за подкрепящи. Проблемите нямат цвят, свързани са със застоя в който 13-годишното управление на Борисов вкара държавата, обясни Мая Манолова.

Според думите й от нейната коалиция ще настояват да залегне политика по доходите. Хората гласуваха за промяната, те я виждат не само като изгонване на мутрите и борба с корупцията, а и като промяна на доходите.

анкета

Доволни ли сте от изборния резулат?

Виж резултати

Естествено 22.5%

Изборите не бяха честни 17.9%

Замириса на протести 13.9%

Датата 24.10 е идеална за следващите избори 40.8%

Какви избори? Лято е все пак 4.9%