"Има такъв народ" променят подхода си за съставяне на проектокабинет.

След заседание на парламентарната група Ивайло Вълчев обяви, че преди да представят новото си предложение за правителство с техен мандат, ще проведат консултации с формациите, от които очакват подкрепа, съобщава БНР.

"Нещата, които трябва да се обявяват в парламента, ще ги обявяваме в парламента. Нещата, които трябва да бъдат обявени в разговор с другите парламентарни групи, ще ги научат първо те в разговор с тях, така, както изисква тази професионална диалогичност", заяви той. 

Трифонов - между бягството от отговорност и шоуто

Трифонов - между бягството от отговорност и шоуто

Така коментират социолог и политолог ходовете на ИТН

По негови думи всяка информация, която трябва да бъде комуникирана с останалите, ще бъде комуникирана там, където първо заинтересованите ще я чуят.

Вълчев изрази мнение, че в последните дни ИТН са показали с думи и действия, че осъзнават това, което лежи на плещите им.

От партията отказаха да коментират дали отново ще номинират Ива Митева за председател на Народното събрание - щели да обявят решението си в зала.

Мика Зайкова и Радостин Василев, който беше предложен за министър на младежта и спорта в първия проектокабинет на партията, обаче изразиха подкрепа за издигането й.