Председателите на ГЕРБ и "Воля" Бойко Борисов и Веселин Марешки проведоха работна среща. Главни теми на срещата бяха Българското председателство на Съвета на ЕС, мигрантският натиск, Брекзит, Европа на скорости и стабилността на бъдещото управление на страната.

Борисов и Марешки обединиха гледните се точки по тези теми, защото страната ни имало нужда от надпартийност и национален консенсус.

Екипите на двете партии ще продължат да провеждат работни срещи за намиране на формулата за гарантиране на широко и стабилно парламентарно мнозинство, съобщи пресцентъра на ПП ГЕРБ.

На срещата Марешки заяви, че неговият политически проект се позиционира в център-дясно в политическо пространство. Той допълни, че "Воля" ще подкрепи пълен управленски мандат на бъдещия кабинет с министър-председател Бойко Борисов.

Припомняме, че работна среща Борисов проведе и с лидера на БСП Корнелия Нинова. На срещата Борисов потърси подкрепата на социалистите по въпросите, свързани с председателството на страната ни в Съвета на ЕС.

Борисов търси подкрепа от Нинова за европредседателството ни

Борисов търси подкрепа от Нинова за европредседателството ни

Червената лидерка пристигна в НС за среща Бойко Борисов

Експремиерът покани на такава среща и с лидера на ДПС - Мустафа Карадайъ. Тя ще се проведе утре, 12 април.