Евролистата на коалиция "Воля-Българските родолюбци" се състои от 16 души, като в близките дни трябва да станат 17. Това заяви заместник-председателят на Народното събрание и лидер на ПП "Воля" при представянето на евролистата на "Воля-Българските родолюбци" на брифинг на столичната улица "Раковски 134", която ще бъде място за всички български родолюбци.

Сред тях са председателят на Народна партия "Свобода и достойнство" Орхан Исмаилов, както и Антон Дончев, Христина Костова, Боряна Георгиева, Владимир Аксиев, Сузана Николова, Мартина Йорданова, Мария Колева, Димитър Топалов и Станимир Цолов от ПП "Воля".

Другите хора, които допълват евролистата, са Георги Соколов от БНЗС "Александър Стаболийски", Емил Емилов от Социалдемократическата партия, Ирина Абаджиева, председател на Християндемократическата партия, Тихомир Пейчев от "Свобода и достойнство" и финансовия анализатор Кольо Парамов.

"Воля" и "Атака" заедно на евровота?

"Воля" и "Атака" заедно на евровота?

От "Воля" няма да се коалират с Николай Бареков

За 12 години членство в Европейския съюз каквото решава Брюксел, рефлектира върху всички държави членки, посочи Марешки и допълни, че от "Воля" не харесват състоянието на Съюза, защото той се нуждае от радикални промени.

Освен това в европейското политическо семейство на "Воля" вярват, че в света има мъж и жена, а "всички други извращения не ги подкрепят".

От партията на Марешки настояват за Европа на силни и независими нации, които да съставят един силен и независим Европейски съюз, който да върне традиционните семейни ценности. "Воля" иска борба за изравняване на доходите.

За да се случат всики тези неща, Марешки настоява да се изпратят в Европа не депутати безродници, а истински български родолюбци. По думите му България трябва да бъде представена от хора в Европейския парламент, които да защитават националните интереси, а не да бъдат кариеристи.

Той предлага още сплотен отбор от почтено доказани хора в най-различни области. Марешки категорично заяви, че основното, за което "Воля" ще се бори в Европейския съюз, е за равен стандарт по доходи и на живот за всички европейски граждани.

С „Воля – българските родолюбци“ Марешки тръгва за двама евродепутати

С „Воля – българските родолюбци“ Марешки тръгва за двама евродепутати

„Воля“ направи коалиция