В нито един момент не сме мислили за отлагане на изборите. Тече подготовка на целия изборен процес. В това увери здравният министър проф. Костадин Ангелов на брифинг в Министерския съвет след като обяви, че държавата ще бъде затворена до март 2021 г.

В Министерския съвет предстои да бъде обсъдена ситуацията с границите. Проф. Ангелов призна, че показването и преекспонирането на коронавируса създава усещането за наличие на проблеми. Такива действия обезсърчават медиците, предупреди здравният министър.

Проблеми има в цялата страна, не само в Пловдив, призна здравният министър по повод двамата починали пациенти на стъпалата пред ковид отделението. Това, което се случва в България, се случва в целия свят и нашата страна не е изолиран случай, посочи проф. Ангелов.

Предлагат затваряне на държавата до март 2021 г.
Обновена

Предлагат затваряне на държавата до март 2021 г.

От петък затварят сладкарници, спират екскурзии, стажове и практики

Според него най-важното в една битка и победа е да имаш насреща човек, който ти вярва. Управляващата коалиция и ние като управляващи носим отговорността и много трудно можеш да дадеш на някого (насила - б.р.), по-лесно е да вземеш, подчерта проф. Ангелов.

Целта ни е всеки един гражданин да осъзнае какво се случва около него, допълни здравният министър. Националният координационен център работи, координира се дейността на всички институции и продължава да работи, допълни Ангелов.