Има ДПС на мистър Кеш и ДПС на Пеевски, а ДПС е разцепено от мистър Кеш. Това заяви в сутрешното си изказване пред журналисти председателят на ПГ на ДПС Делян Пеевски. Под "мистър Кеш" депутатът назовава президента Румен Радев.

Вчера държавният глава опитал да свали Рая Назарян от поста на председател на парламента, защото му трябва послушен премиер и служебен кабинет. Трябвали му нов МВР министър и друг министър на електронното управление, които да организират изборите.

Малката партийка на Радев ще я видим на следващите избори, прогнозира Пеевски, който смята, че на президента "не му стиска сега явно" да се яви на вота.

Делян Пеевски пак се закани на кръга на президента Радев

Делян Пеевски пак се закани на кръга на президента Радев

Той е недоволен, че институциите не са му отговорили за "пътя на Копринката"

И Божидар Божанов, депутат в 50-то НС от ПП-ДБ, и Христо Иванов, лидер на "Да, България" в оставка, уреждали отстраняването на шефката на Народното събрание, според Делян Пеевски, който продължи предишните си атаки към Иванов в същия стил.

Христо Иванов намерил компактен скут на Росенец. "Той обича да пие мазни турски кафета", припомни предишните си изявления отново от кулоарите на парламента Делян Пеевски. На Росенец, по думите на Пеевски, са двама.