Имаме да вършим много работа, защото знаете, че където и да пипнем в държавата, все излизат проблеми. Това заяви в декларацията си пред народните представители депутатът от ПП "Воля" Пламен Христов.

"Наслушахме се на упреци между ляво и дясно през миналата сесия", каза Христов и добави, че и ако тази сесия се повтори това, парламентът ще остане институцията с най-нисък рейтинг. Христов посочи, че това притеснява политическата група.

Обществото и политиците са помъдрели, установи Сидеров

Обществото и политиците са помъдрели, установи Сидеров

Европредседателството - момент да покажем суверенни решения

"Воля" е единствената партия, която не е била в управлението и погледът им върху проблемите бил независим и обективен, смята Христов. По думите му депутатите трябвало повече да се вслушват в тях. Воля призова народните представители да подтиснат партийното си его. "Много време е изпуснато заради партийни боричкания", смята Христов, според него при ефективен управленски подход много от проблемите могат да се решат само за няколко месеца. "Липсва воля", каза още депутатът.

ДПС оцени управленската програма като хаос

ДПС оцени управленската програма като хаос

Ставаме свидетели на дейности в клуб по самодейност, смята Карадайъ

От "Воля" призоваха тази парламентарна сесия да е посветена на повишаване на стандарта на хората и намаляване на корупцията. "Воля" настоява и за обединение в интересите на страната, в противен случай ще настояват за промени в управлението.