Никога не съм притежавал кюлчета, нито каквото и да е било, нито съм купувал. Експремиерът Бойко Борисов бе лаконичен пред журналисти, които го причакаха пред Главна дирекция Национална полиция след негов разпит. Лидерът на ГЕРБ е бил призован по телефона, но беше видимо раздразнен и ядосан от присъствието на медиите.

На въпрос за какво е бил разпитът, Борисов "иронизира", заявявайки, че са го питали как е успявал години наред да държи цените на тока и газа най-ниските в Европа и как е успял да поддържа миграцията най-ниска в Европа.

Борисов не отговори ясно за какво е бил разпита му и по какъв сигнал. Качи се на колата си заедно с адвоката си Менко Менков и помаха на журналистите и операторите през вдигнато стъкло.

Малко преди това за разпита съобщи в кулоарите на Народното събрание вътрешният министър Бойко Рашков. Разпитана е и неговата пиарка Севдалина Арнаудова - Севи, изтъкна Рашков. Разпитан е бил и съпругът на Севделина Арнаудова.

Припомняме, това е вторият разпит, за който става известно на експремиера Бойко Борисов. Първият се състоя на 15 юли 2021 година. 

Скандирания "Бойко!" и "Рашков, позор!" ескортираха Борисов на разпита му в МВР

Скандирания "Бойко!" и "Рашков, позор!" ескортираха Борисов на разпита му в МВР

Членове на партийния актив се бяха събрали пред сградата