Вътрешният министър Бойко Рашков коментира разпита на експремиера Бойко Борисов в ГДНП днес, след като бе изслушан в пленарна зала. Рашков съобщи и че на разпит е била пиарката Севдалина Арнаудова, както и нейният съпруг.

За разпита на Борисов Рашков бе категоричен: "Това е съвсем нормално. Най-накрая този човек трябва да бъде на разпит, за да каже има или няма евро пачки в нощното му шкафче, имало ли е или е нямало златни кюлчета в неговото шкафче."

Той констатира липса на доверие в българската прокуратура. Сега ще се опитаме да докараме проверката до край, закани се силовият министър.

Този човек трябва да се яви и да каже коя е Мата Хари, за която той твърдеше, че е влязла вътре, поставила е тези пачки с евро, тези кюлчета злато с неговото чекмедже, заснела го е и си е заминала, коментира Бойко Рашков. Според него Борисов трябвало да съдейства на органите да открият Мата Хари и тя да мине през законосъобразен разпит.

Не питали Борисов за Мата Хари, а как успявал да държи ниска цената на газа

Не питали Борисов за Мата Хари, а как успявал да държи ниска цената на газа

Борисов никога не бил притежавал или купувал нещо

Докато медиите записваха коментар от Рашков в диалога се включи депутатът от ГЕРБ Тома Биков. Вие сте извън играта, обърна се към него вътрешният министър. Вие скоро ще бъдете извън играта, поздрави на Васил Божков, тръгна след него Биков, уверявайки министъра, че неговите прогнози се сбъдвали.