Лидерът на БСП Корнелия Нинова ще лобира пред ДПС от името на вицепремиера Валери Симеонов за неговите законодателни инициативи. Иначе червените искат оставката на кабинета, стана ясно от думите на Нинова след срещата между нея и съпредседателя на ОП Красимир Каракачанов. И пред вицепремиера Нинова е обяснила колко вредна е днешната власт.

Днес Валери Симеонов изненадал соцводача с мини управленска програма - както тя се изрази пред медиите в НС. Иначе Нинова е изненадана и че се търсят плаващи мнозинства в законодателния орган. Затова и предполага, че управляващите не можели да намерят нужното мнозинство вътре в коалицията.

Нинова заявила пред вицепремиера, че властта трябва да си ходи

Нинова заявила пред вицепремиера, че властта трябва да си ходи

Голяма коалиция между БСП и ГЕРБ е невъзможна, отсече соцводачът

Нещо странно се случва, изказа опасения лидерът на БСП. Корнелия Нинова поела ангажимент да е посредник между НФСБ и ДПС. Част от предложенията на Симеонов изисквали национално съгласие.

БСП подкрепят закона за хазарта на НФСБ. За пушенето червените били разделени. Така стана ясно, че левицата ще гласува по съвест.

Каракачанов чистил различия с Нинова за сектор Сигурност

Каракачанов чистил различия с Нинова за сектор Сигурност

Всички трябва да имаме едно мнение, категоричен бе патриотът

Валери Симеонов е доволен, че му се подкрепя проекта за промени в Закона за хазарта. Той отказва среща с ДПС.

Да направим среща с ДПС означава да ги легитимираме като политическа сила, за нас те са мафиотска структура, категоричен бе Симеонов. Според него Нинова не му е искала оставката.

Симеонов не дава отчет никому за срещите си

Симеонов не дава отчет никому за срещите си

Искал да покаже на Нинова законопроектите на НФСБ