Корнелия Нинова не гласува в парламента. С тази констатация отговориха от ГЕРБ на идеята на левицата парламентът да работи и през август.

Според справка от информационната система за гласуване в парламента от 59 гласувания до момента, Корнелия Нинова е гласувала само веднъж на сутрешна регистрация, за да й се брой денят за присъствен и да не бъде глобена от ръководството на Народното събрание, заяви Десислава Атанасова.
Във вчерашния ден от 90 гласувания в зала, г-жа Нинова има 5, изчислила е депутатката.

Левицата внесе предложение депутатите да работят и през август

Левицата внесе предложение депутатите да работят и през август

Не може майките и децата да протестират, а депутатите да се пекат по плажовете

За пореден път исканията на определена социална група се използват за политическа реторика, Коментира Атанасова и мотивите на левицата за отмяна на лятната ваканция на депутатите. Припомняме, малко преди това БСП внесе предложението, като се аргументира, че не може родителите на деца с увреждания да протестират пред парламента, докато депутатите лежат по плажовете.

Може би това щеше да е приемливо, ако не ставаше въпрос за използването им от страна на една госпожа, която във вчерашния и днешния ден се е регистрирала единствено, че е в сградата на Народното събрание, допълни Атанасова. Тя призова социалистите да не са крайни популисти.

Да се злоупотребява с това и то на фона на безхаберието и неучастието й в работата на парламента е недопустимо, отсече Десислава Атанасова.