ДПС не се разцепва. Това обяви пред медиите председателят на партията Делян Пеевски в Партийния дом. ДПС ще бъде монолитно и ние с господин Доган ще бъдем заедно, уверен Пеевски.

С Ахмед Доган имали принципни противоречия по някои теми. Прибързана е радостта на проруските партии, ДПС ще бъде монолитно, категоричен бе Пеевски.

С господин Доган, както сме го правили ДПС ще върви напред, подчерта Пеевски.

Пеевски не отговори на въпроса кога за последно са се виждали с почетния председател на ДПС. Разумът е с господин Доган да бъдем заедно, това искам и от организациите, подчерта той. "Няма да позволя на дребни интриганти, които мътят и неговата глава, и моята глава да застаршим партията", каза Делян Пеевски.

ДПС изключи и Джейхан Ибрямов

ДПС изключи и Джейхан Ибрямов

ПГ на ДПС остава с 44 депутати

На никого няма да позволим да цепи, да интригантства, посочи още Пеевски, макар че призна, че неговите различия са към определени хора.

Той обясни политиката си, като желание да се чуват регионите и регионалните структури и когото не харесват, вече да не е депутат. Държа хората на ДПС спокойно да си избират представителите и всички да бъдем заедно, допълни той.

Той няма да изключва депутатите, които вчера са гласували различно. От Парламентарната група са изключени хора, които структурите по места не искат.

Джевдет Чакъров имал конкретни функции и Пеевски го призова да си ги изпълнява. Като нарочно "търсене на конфликти в партията", вижда Пеевски ситуацията.

Пеевски призова Румен Радев да забърза втория мандат. ДПС веднага ще го върне, стана ясно от думите му. Третият мандат също няма да е успешен, според прогнозата му.

Вървим към избори, наливаме в разрухата на държавата, сподели обаче Делян Пеевски.

Джевдет Чакъров: ДПС не може да се управлява еднолично
Обновена

Джевдет Чакъров: ДПС не може да се управлява еднолично

Той призна за напрежение в парламентарната група, но всички били евроатлантици