България има нужда от честни, възпитани, интелигентни и духовно извисени политици, които не се страхуват да говорят истината в интерес на обществото. Това посочват от ПП "Дром" и заявяват своята подкрепа за кандидатурата на президента Румен Радев за втори мандат.

"Ние от ПП "Дром" ще дадем цялата енергия на нашите структури и поддръжници, за безусловна подкрепа на президентските избори на 14.11.2021 г. за президента Румен Радев, който според нас е изключително важно да вземе втори мандат, за да продължи реформите, които е започнал в интерес на България."

"Считаме, че в тези тежки икономически и кризисни ситуации от пандемия, драстично увеличение на цените на газа, на България е нужен президент, който да бъде честен, високо образован, смел и да се ползва с голямо доверие в обществото, както в България, така и в чужбина. В последните 12 години за съжаление България стана едно икономическо блато от което чуждестраните инвеститори масово напускаха, именно заради големите корупционни схеми и несигурността в постоянно променящото се българско законодателство, в интерес на едни или други мафиотски кръгове", заявяват още от партията на Илия Илиев.

Под тогата на ректора Румен Радев вижда скрилия се Борисов

Под тогата на ректора Румен Радев вижда скрилия се Борисов

Както преди 5 години Борисов се скри под полата на г-жа Цачева