Ние не веднъж предупредихме за задаващата се коалиция БСП - ГЕРБ, а в момента идват и нови доказателства за подготовката на такава коалиция.

За това предупредиха на брифинг от "Нова република".

Радан Кънев припомни и прякото признание на Михаил Миков, че първата работа на Борисов след изборите 2014 г. е било да почука на червената врата и да поиска коалиция с БСП.

Радан Кънев разкритикува на първо място така наречената ревизия на Герджиков, която била покрила "общите капии на БСП и ГЕРБ".

Блокирането на охраната в Черно море създавало риск от тероризъм

Блокирането на охраната в Черно море създавало риск от тероризъм

Предупреди ген. Атанас Атанасов

Кънев посочи, че тя е скрила Румен Овчаров като представител на държавата в Лукойл Нефтохим, въпреки че Борисов беше заявил, че Овчаров е отстранен от този пост. Оказа се, че той не е отстранен и до ден днешен представлява българската държава в борда на Лукойл.
Радан Кънев заяви, че тази ревизия е скрила и Делян Пеевски, който придобил огромно влияние в правосъдието и в разпределянето на обществените поръчки през период от десет години, в които във властта са се редували именно БСП и ГЕРБ.

Сега дойде и най-тревожното доказателство, че ГЕРБ равнява външнополитическите си позиции с тези на БСП и Атака, за да може по този начин БСП и ГЕРБ постепенно да изгладят различията си, или казано по друг начин, да гладят "чаршафите за общото си легло. Защото се задава политическа сватба", гневен разкри Радан Кънев.

Борисов неуспешно опитва от ястреб да се превърне във врабче, настъпи го Нинова

Борисов неуспешно опитва от ястреб да се превърне във врабче, настъпи го Нинова

Неговото правителство е решило за сигурността в Черно море

Лидерът на "Нова република" припомни и едно оплакване на Бойко Борисов от преди години, че няма жена и седи в Банкя и гледа "сам като куче футбол", но има една тайна госпожица, с която щял да се свърже след края на държавната работа.

"Тъй като държавната работа на Борисов очевидно я свърши, мисля, че е дошъл и моментът, който да разкрие тайната госпожица - и нейното име е Корнелия Нинова", заяви Радан Кънев.