"Русофили за възраждане на Отечеството" представиха кандидатите си за президент и вицепрезидент за предстоящия на 14 ноември вот. Те са лидерът на движението Николай Малинов и Светлана Коцева.

Вицето на Малинов влиза за първи път в политиката и не е известна на обществото, но има специална причина, поради която е избрана лично от лидера на русофилите. Тя е внучка на ген. Кирил Косев, партизански командир от Горнооряховско, герой на социалистическия труд и генерал-майор от Българската народна армия.

Делото за шпионажа на Николай Малинов тръгва с разпит на 40 свидетели

Делото за шпионажа на Николай Малинов тръгва с разпит на 40 свидетели

Насрочено е за 26.10.2021 г.

"Длъжни сме да променим реториката в обществото. Пагубният 30-годишен азимут, който е поела България, ни връща в един период на каменната ера. Тази омраза, която налага този азимут, тази гейска война срещу традиционните ценности е пагубна. Древният български народ трябва да излезе от този коловоз", заяви Николай Малинов.

Излизане от НАТО - това е сред другите основните цели на русофилите на Малинов. "За нас евроатлантизмът е отрова. България в момента е в тежка социодемографска катастрофа", каза Нако Стефанов, който е сред водачите на листите на партията. Именно затова от партията нападнаха сериозно настоящия президент Румен Радев заради инициативата "Три морета", която според тях поставя страната ни на фронта срещу кремълската мощ. И са сигурни - следващият държавен глава щял да се казва Николай Малинов.