Патриотите смятат, че председателството не е приказка с хепи енд. Волен Сидеров е недоволен, че в зала не е президентът за отчета на правителството.

Според него сме се справили добре с ръководството на Съвета на ЕС и българският глас се е чул и то се е чул в нова тоналност. Показахме, че не искаме да сме периферия, отчете националистът.

Нинова обвини, че изолирали президентството от европредседателството

Нинова обвини, че изолирали президентството от европредседателството

Не успяхте да мобилизирате национална енергия

Освен това се показало, че българските националисти са по-добрите европейци. Европа вече се променя, доволен е Волен Сидеров, според когото доза здрав национализъм трябва да има в поведението на всяка европейска държава. Европа трябва да е съюз на отечествата, убеден е лидерът на "Атака". Според него критиките на опозицията не са обективни.

По време на председателството сме показали характер и българско самочувствие, доволен е Сидеров. Той разви тезата, че има два вида мъжки характер - истински мъжки характер и мъжки характер с пет букви - и настоя да сме с първия тип характер.

Да излезем най-после от подвижните пясъци на мазохизма, поиска още Волен Сидеров.

Това председателство беше успешно, България се справи чудесно, смята той и завърши изказването си с констатацията, че чужденците дошли тук и разбрали: "И сме по-красиви, и сме по-добри."

Борисов отчете успехите на европредседателството в НС

Борисов отчете успехите на европредседателството в НС

Материали бяха раздадени на депутатите