Лидерът на Атака Волен Сидеров призова в декларация да се излекуваме от най-лошата болест-злобата, завистта и мазохизма. Както ние българите можем да се оплюем, никой не можел, по думите му.

Днес трябва да се отбележи като исторически ден, настоя националистът. Светът се промени от 2007 досега, отчете той. Либералните идеи отстъпвали пред консерватизма. Според него трябва да има баланс. България по време на председателството ще покаже, че управлението е стабилно, каза Сидеров.

ДПС няма да участва в процес "стани да седна", увери Карадайъ

ДПС няма да участва в процес "стани да седна", увери Карадайъ

България може да представи българският етнически модел като пример за устойчивост и демокрация, чийто създател е Ахмед Доган

Различните мнения в партньорите водели до разнообразие, според него. Правели се внушения, че кабинетът е разклатен. България е в крачка с европейските и световни тенденции, категоричен бе председателят на ПГ на Обединените патриоти.

Патриотите показали, че може да се работи за стандарта на живот на българските граждани. Кабинетът щял да продължи с прагматизма си и през тази година. Управляващите обещават повече територия за предприемачество и за развитие на инвестициите.

БСП преброи 10 проблема за първите десет дни на годината

БСП преброи 10 проблема за първите десет дни на годината

Социалистите не искат решения на парче

Има тези условия и ще се работи за това, обеща Волен Сидеров. Обеща още и по-добър социален климат.