Валери Симеонов критикува ГЕРБ и предупреждава, че може да се разделят, ако няма промяна в политиката на управление.

ависи от тяхното поведение. Това е голямата партия, която дирижира политиката в България... Икономическите интереси не трябва да бъдат жертвани, за да се напълнят гушите на определени лобита", коментира пред БТВ лидерът на НФСБ на Странджанското Оборище за честване на 116-годишнината от Илинденснко-Преображенското въстание.

Той вижда проблеми в енергетиката, животновъдството покрай африканската чума по свинете и в туризма. На събор в Жеравна Симеонов се е срещнал със Цветан Цветанов, но не разкрива разговора им.

Цветанов прави НПО за анализи и прогнози

Цветанов прави НПО за анализи и прогнози

Готов е за сравнението как ГЕРБ се справя на избори преди и след него

"Ще имаме Коалиционен съвет с Красимир Каракачанов и смятам, че предстоят доста сериозни промени в отношенията ни с ГЕРБ, тъй като държавата не върви в правилна посока. Намираме се в икономическо-политическа криза. Ще извадим на масата тежките въпроси пред Борисов още през септември, защото в последните месеци България получава много сериозни икономически удари", заяви Симеонов, цитиран от "24 часа".

Кабинетът е в тежка политическа криза заради ДПС, които през последните месеци възвърнали позициите си, които загубили, докато Цветан Цветанов бил вторият човек в ГЕРБ

"Питайте него, не мога да отговоря", обяснява Симеонов на въпрос дали Цветанов смята да помага на патриотите или ще прави собствена партия. Но намеква, че се очаквали интересни резултати на местните избори в смесените райони, където ГЕРБ пробиват по времето на Цветанов.

Караянчева официализира развода в ОП в пленарна зала

Караянчева официализира развода в ОП в пленарна зала

Не сме женени като за парното, заяви Касабов за отношенията със Сидеров