От няколко дни се говори за извършено национално предателство след излязлата в публичното пространство онлайн среща на "Продължаваме промяната", в която, в прав текст, се обсъжда как трябва да се нарушават законите, как чужди посолства правят назначения в българските специални служби, как са фалшифицирани изборите, как трябва да се пази ДПС и имунитета на Бойко Борисов и как да се направи съдебна реформа, така че такава да няма.

Това написа лидерът на "Има такъв народ" (ИТН) Слави Трифонов в отворено писмо до Христо Иванов, Кирил Петков, Асен Василев, Атанас Атанасов, Бойко Борисов, Делян Пеевски и Мустафа Карадайъ, изпратено до медиите.

Той допълва, че това не е краят на националното предателство. Трифонов заявява на адресатите на писмото, че "изчегъртването" за тях е приключи. Лидерът на ИТН посочва още, че сега е време за шпакловане и замазване на престъпления.

Ледовете се стопиха- ГЕРБ, ПП/ДБ и ДПС се разбраха за промени в Конституцията

Ледовете се стопиха- ГЕРБ, ПП/ДБ и ДПС се разбраха за промени в Конституцията

Денков връща изпълнен мандата на Радев в 11 часа в понеделник

"Едно грандиозно, грозно, ужасно и жалко национално предателство се случва в българския Парламент, пред очите на всички български граждани, отразявано щедро и пространно, с любезното съдействие на късопаметните, "мисирски", български медии", коментира Трифонов.

Той пише също, че партиите ГЕРБ и ДПС, досега са били презирани, охулвани, обвинявани в тежки престъпления спрямо българския народ от и формациите "Продължаваме промяната" и "Демократична България", които определя като фалшиви, измамни, псевдодемократични и жълтопаветни. Слави Трифонов добавя, че днес ПП и ДБ са прегърнали мафиотите, а дългата ръка на ДПС удобно подали патерица на ГЕРБ. По думите му от "Продължаваме промяната"/"Демократична България" пък побързали да поемат - и ръката, и патерицата.

ДПС няма да пречи на „порочната сватба“ между ГЕРБ и ПП/ДБ

ДПС няма да пречи на „порочната сватба“ между ГЕРБ и ПП/ДБ

Започнаха разговорите за промени в Конституцията

"Имаме и нов патриарх. Този "патриарх на злото" Делян Пеевски - според жълтопаветните, днес даде благословията си за правителството. Както се казва в Библията - "Помилва ги по голямата си милост", ироничен е Трифонов.

В резултат на всичко това той вижда не просто национално предателство, а позор, отвращение, лицемерие, гнусотия, срам, унижение и извращение под формата на коалиционно правителство, "изплюто в лицето на всички българи".