Столичната организация на БСП е с нов обновен сайт. По думите на евродепутата Илияна Йотова за всички в градската организация това е едно дългоочаквано събитие.

Искаме да бъдем новинари номер 1, каза тя и обясни, че сайтът е своеобразно интернет издание. В него ще се публикува всичко, което се случва в градската организация на БСП.

Ще се публикуват материали за дейността на общинските съветници в столицата. В рубриката „Коментари и анализи" социалистите от градската организация ще търсят мнението по различни въпроси на столичните социалисти.

Част от мненията от сайта ще бъдат публикувани в безплатния вестник на социалистите „Червена точка", който излиза всеки понеделник.

Интересна е рубриката „Личности". „Имаме амбиция тук да представим нови хора, обясни Илияна Йотова. В сайта ще бъдат публикувани и видеа на по-големите срещи на градската организация на БСП.

Ще се опитаме да актуализираме непрекъснато видеокартината, обясни Йотова. Амбицията на този сайт е да бъде интерактивен, допълни евродепутатът. Към него ще бъде открит и форум за обратна връзка с хората.