Г-н Нанков, вие морален ли сте или лоялен? Това попита червеният депутат Драгомир Стойнев по време на обсъждането на оставката на Николай Нанков, който след като напусна министерския пост в МРРБ и стана депутат, сега напуска НС, за да се върне като заместник-министър.

Ако мотивите за оставката са лични, би било хубаво Николай Нанков да бъде тук, каза той. Социалистът попита как новото назначаване на Нанков отговаря на поетата политическа и морална отговорност с подаването на оставка като министър.

Лоялният депутат Нанков подава оставка, за да се върне на същото място с ресор, разпределящ милиарди, недоволен е Стойнев.

Той заподозря герберите в брутално лицемерие и гавра с морал. Нещо повече червеният депутат ги обвини с псевдоморал.

Бившият регионален министър напуска и парламента

Бившият регионален министър напуска и парламента

Нанков е депозирал оставката си в деловодството на парламента

Заместник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов защити Нанков. От ПГ на ГЕРБ заставаме твърдо зад професионалиста Николай Нанков, зад човек, зад който застана всяка професионална общност, изтъкна той.

Подкрепяйте експертизата на Николай Нанков, той ще бъде с отворена врата към всеки кмет, независимо от политическата му принадлежност, призова Цветанов.

Той поиска червените да спрат с омразата и агресията.

Нанков оставя подредена къща на добър стопанин

Нанков оставя подредена къща на добър стопанин

Петя Аврамова обеща да продължи добрите политики

Когато като политическа сила решавате да поемате политическа отговорност за нещо, което се е случило в държавата, като приемате оставките на трима министри, единият го правите шеф на банка, другият зам.-министър, а третият главен секретар на МВР го правите министър, включи се и Антон Кутев.

Според него това е отговорност в най-вулгарния мафиотски тип.

След това герберите и червените се "хванаха за гушите" за партийните неволи на столетницата.

БСП не може да е Техноимпекс, притесняват се социалисти

БСП не може да е Техноимпекс, притесняват се социалисти

Нинова е опозиция на собствената си партия и налага авторитаризъм