"От "Продължаваме промяната" са седнали между две софри между Коледа и Нова година и са пуснали нещо да коментираме като национални цели и приоритети. ПП са в изолация". Това заяви депутатът от ГЕРБ Тома Биков пред БиТиВи.

По думите му декларацията на ПП е политическа неграмотност. "Демократична България" казали от кумова срама, че ще подкрепят декларацията на ПП, която според Биков е несериозен документ

Тома Биков вижда липса на фантазия в "Продължаваме промяната" и провежданата от тях политика. Ако искат да постъпят почтено, то да си изтеглят декларацията и да предложат състав на Министерски съвет, предложи Биков.

Според него ПП нямат намерение да предлагат кабинет и управленска структура. Тук да ми предлагат като телефонни измамници тези приоритетни цели, заяде се Тома Биков.

Той добави, че коалицията ГЕРБ/СДС биха подкрепили мерки за Еврозоната и Шенген. За това, че не ни приеха в Шенген са виновни бившият вътрешен министър Бойко Рашков и бившият премиер Кирил Петков, изтъкна Тома Биков. Как точно ще управляват като нямат съгласие за бюджет например, а не да ми предлагат Национална детска болница, възмутен е Биков, според когото всички депутати щели да подкрепят изграждането на болницата.

Тома Биков бе категоричен, че ГЕРБ няма да подкрепят декларацията на ПП.

Декларацията с приоритети на ПП не събира мнозинство, засега

Декларацията с приоритети на ПП не събира мнозинство, засега

Очаквано ГЕРБ и ДПС не се явиха на втората среща, свикана от Денков