Важно е хората да гласуват за тези, които са постигнали реални резултати с работата си, а не за тези с компроматите. Това заяви зам.-председателят на ГЕРБ и шеф на предизборния щаб на партията Цветан Цветанов в Каспичан по време на среща с членове и симпатизанти.

Цветанов коментира, че евровотът е генерална репетиция за местните избори по-късно тази година. Победа на изборите за ЕП щяла да даде на ГЕРБ нужното спокойствие при подготовката за местните избори.
В същото време това щяло сериозно да разклати опонентите от БСП.

Петър Курумбашев: Тризонети, частни асансьори - оттам идва слоганът на ГЕРБ "Видими резултати"

Петър Курумбашев: Тризонети, частни асансьори - оттам идва слоганът на ГЕРБ "Видими резултати"

Новите комунисти от ГЕРБ се нанесоха в "Изгрев"

Очаквам в предстоящите предизборни кампании кандидатите на ГЕРБ за евродепутати, кметове и общински съветници да бъдат подложени на сериозна компроматна атака от БСП, посочи Цветанов.

"В обществото ни битува мнението, че евродепутатите единствено получават високи заплати, а в същото време не се усещат резултати от дейността им. Това категорично не е вярно. Точно евродепутатите на ГЕРБ показаха, че могат да защитават успешно националния интерес на България на европейски ниво", каза Цветанов и даде пример с Андрей Новаков, който успя да се пребори за рекордно висок европейски бюджет за България в периода 2021 - 2027 г.

Цветанов се закани да съди свои критици, преминали границата
Обновена

Цветанов се закани да съди свои критици, преминали границата

Изказванията им "преминали границата на нормалното" според него