ГЕРБ заплаши столетницата с кабинет "Борисов 4".

Може да има и кабинет "Борисов 4", предупреди от трибуната на НС заместник-председателят на партията Цветан Цветанов, ядосан от декларация на червения депутат Стоян Мирчев.

Социалистът заяви, че аферата със суджука в Добрич е олицетворение на управлението и допълни, че новинарските емисии представят грозни сцени от цялата държава. "За жалост България вече не прилича на европейска страна от 21-и век и всичко това е практически резултат от трите поредни управления на ГЕРБ и Бойко Борисов вече 8 години", посочи Мирчев.

Свидетели по аферата със суджука са подложени на натиск

Свидетели по аферата със суджука са подложени на натиск

Разпитват ги при засилени мерки за сигурност, а прокуратурата обещава, че ще ги защити

Червеният депутат е притеснен, че сме на крачка да ни отнемат председателството в Съвета на ЕС. По думите му отговорността се носи само от "бушоните", наредени от Бойко Борисов и Цветан Цветанов.

"Държавата колабира, колеги, и това става по две прости причини - за трети път от 2009 година Борисов управлява държавата, но по един и същи бандитски начин. Ако не ни чуете и този път, мандатът ви ще е още по-къс от предишния", предупреди социалистът.

Цветан Цветанов обаче не му остана длъжен. "Знаем, че ви боли, че загубихте изборите. Знаем, че още не можете да излезете от този стрес", посочи той. "Знаем, че това ще ви държи през всичките тези четири години на сегашното управление. А това, че имаме кабинет "Борисов 1", кабинет "Борисов 2", кабинет "Борисов 3", аз смятам, че може да има и кабинет "Борисов 4", закани се Цветанов.