"Възраждане" ще се явят самостоятелно на изборите и няма да влизат в коалиция с никого, напълно в унисон със заявката и за самостоятелно управление, която даваха до този момент. Партията няма да подкрепи и коалиционно управление в следващия парламент. Това коментира пред журналисти лидерът Костадин Костадинов.

"Възраждане" не искат парцел от властта, а цялата власт. Основната ни задача на предсрочните парламентарни избори на 2 април е да сме първа политическа сила, но и да върнем и доверието на хората в изборния процес и да отидат да гласуват", обяви Костадинов.

"Коалициите се правят на принципа парцелиране на властта и разделяне на политическата баница. Ние не работим по този начин, защото това не е политика, а феодализъм. Ако партиите дадат подкрепа, ние можем да работим с всяка една политическа сила, но ако не я дадат - няма как, независимо какво ни обещават", изтъкна Костадинов.

"Възраждане" ще имат кандидати за кметове на местните избори есента, включително и за София.

Костадинов сигурен, че референдум за еврото ще има и отново се похвали с добрия темп на събиране на подписи. Той недоумява на кампанията против и защо така изведнъж референдумите станали толкова опасни.

ДПС без митове и герои отива на избори с амбиция да управлява след 2 април

ДПС без митове и герои отива на избори с амбиция да управлява след 2 април

И без "аз, добрия, свети Георги, който ще победи ламята, ще победи дявола