Това правителство, което се подготвя, продължава политиката на своите предшественици. Такава констатация направи лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов в интервю за предаването "Неделя" 150 по БНР.

"Възраждане" няма да подкрепи кабинет на партиите на промяната.

Няма разлика между ГЕРБ, БСП и останалите партии, които се опитват да съставят правителство, посочи Костадинов. Той внимателно следи преговорите и не вижда нещо, което да заслужава подкрепата на "Възраждане". На Костадин Костадинов му направило впечатление при разговорите за култура за това, че се заговорило за откриване на военноморска база на САЩ в България.

"Не виждам на базата на какво бихме подкрепили такова правителство. Преговорите за кабинет показват притеснителни тежнения и общи приказки, като новото правителство ще продължи политиката на старите кабинети", подчерта Костадинов.

Костадинов не вижда нищо конкретно в "Продължаваме промяната"

Костадинов не вижда нищо конкретно в "Продължаваме промяната"

"Възраждане" има за цел да управлява самостоятелно държавата

COVID-19

"Възраждане" подкрепя ваксините, но това, което в момента предлагат като експериментален препарат, не отговаря на нормалните изисквания за една ваксина. Нито една от ваксините не е тествана в българска лаборатория. Хората, на които им се слагат препарати, не са изпитвани и не са проверявани в българи лаборатории, посочи Костадинов.

Той отбеляза, че в момента се извършва принудителна ваксинация и от "Възраждане" ще търсят съмишленици в Народното събрание, за да поставят въпроса в Конституционния съд.

Във връзка с новия вариант на COVID-19, Костадинов запита дали трябва да се затворят държавите и светът и да се превърнат маските част от ежедневното облекло? Костадинов се чуди, когато се изчерпят буквите от гръцката азбука, с какво ще номерират новите вълни на коронавируса.

"Възраждане" дава подкрепа за правителство само при отпадане на COVID мерките

"Възраждане" дава подкрепа за правителство само при отпадане на COVID мерките

Костадин Костадинов очаквал доста по-сериозни резултати