Възраждане подготвят жалба до КС за измененията в основния закон. Това било най-логичното, които можели да направят. В тази пленарна зала ще бъде извършено беззаконие, обяви в кулоарите на партийния дом Костадин Костадинов.

Нямало как от партията да бъдат в зала, където ги заплашват с убийство. Конституцията ще бъде нарязана с флекс, изтъкна той. По повод вчерашните ексцесии и въпросите на медиите за него те са радиоточки на Пеевски. За засиленото полицейско присъствие лидерът на Възраждане каза, че страх лозе пази и на страха очите са големи.

Тошко Йорданов от ИТН също застана пред медиите и нарече управляващите боклуци. Като в чалготека от микрофона депутатите се изказвали. А днешният ден бил позор. Алчна за власт пасмина гласува, каквото си искат, недоволните той. И ИТН няма днес да са в зала. Бойко Борисов бил символично в кабинета на Тодор Живков. Имате сглобка между комунисти и мафиоти, заяви народният представител.

В момента опозицията е безсилна, смята Йорданов. А сглобката заслужавала хората да излязат навън с камъни. Вътре има мутри, заяви той. Сглобката изпра Бойко Борисов със сапунджията Денков, изтъкна още депутатът.

"Възраждане" и ИТН напуснаха залата на Партийния дом

"Възраждане" и ИТН напуснаха залата на Партийния дом

Те няма да участват в дебатите по второ четене на проекта за промени в Конституцията