ВМРО очаква добрият тон с НФСБ да бъде запазен и след сформирането на на коалицията между партията на Валери Симеонов и "Воля". Това заяви депутатът от ВМРО Красимир Богданов пред Bulgaria ON AIR.

"Пожелавам успех на тази коалиция особено на нашите партньори. Нямаме никаква ревност към това, което реализират отделно." - коментира Богданов в предаването "Денят ON AIR".

Симеонов и Марешки заедно тръгват към властта

Симеонов и Марешки заедно тръгват към властта

Патриотична коалиция - НФСБ и Воля

По думите му, ВМРО отразява модерния патриотизъм в страната и не се притеснява от другите формации.

"Не знам доколко е риск това, което реализираме като намерение за бъдещите избори. През 2019 г. показахме отлични резултати. Дали сме си ясна сметка за това, което можем. Ако сме пострадали репутационно от нечии чужди грешки през последните години, сега не искаме да страдаме от това." - допълни депутатът.

Каракачанов: Решението да се явим сами на вота не е развод с НФСБ, а естествен процес

Каракачанов: Решението да се явим сами на вота не е развод с НФСБ, а естествен процес

Такова е желанието на над 75% на членовете на ВМРО

Той изрази убеденост, че партията ще влезе в следващия парламент.

Богданов коментира и думите на лидера на "Атака" Волен Сидеров, че ОП са се разпаднали, защото Красимир Каракачанов и Валери Симеонов се занимавали с лобизъм.

"Не знам какъв лобизъм точно визира. Лобираме за българските национални интереси, за българската кауза в Северна Македония, за повишаване на доходите, за борба срещу монополите, за силна отбрана. Ако това е лобизъм - лобисти сме." - обобщи Красимир Богданов.