Над 70% от извършените педофилските престъпления в Европа са дело на хомосексуалисти, а около 1/4 от анкетираните хомосексуалисти са заявили, че са имали повече от 1000 партньори.

Това съобщиха от Българския народен съюз по време на организирана от тях пресконференция във връзка с инициираната от организацията „Седмица нетолерантност към хомосексуализма и педофилията в Българското общество".

Oт там са и против организарания гей парад, който ще се състои в столицата.

Противно на нашите очаквания, годините на т. нар. преход не ни донесоха очакваното благоденствие, сигурност и просперитет, а точно обратното - бедност, мизерия, несигурност и морална разруха. Едно от най-отвратителните проявления на този упадък е епидемиологично развихрилите се хомосексуализъм и педофилия, твърдят от БНС.

Искаме забрана на гей организациите, категоричен бе лидерът Боян Расате. Той добави, че от БНС ще настояват за по-строги наказателни мерки срещу хомосексуалните и педофилските престъпления.

Тези организации - освен парада, който е форма на агитация на хомосексуализъм - също така провеждат различни кампании, коментира още Расате.

Ние като националисти, които винаги сме били първият ешелон в борбата срещу анти-Българските сили и техните мръсни планове, се чувстваме призвани и днес да се противопоставим на моралния упадък, който застрашава обществото ни, продължава позицията на БНС.

За нас чистотата на Българското семейство е свята и ние сме изпълнени с решимост да я браним с всички сили и средства, твърдят още от там.

Лидерът на БНС каза още, че в организираната кампания не са предвидени сблъсъци.

Във връзка с казаното от БНС, от организация „Джемини" реагираха като публикуваха кратко съобщение на сайта си, което гласи:

Благодарим на БНС, че по време на пресконференцията си в БТА днес в продължение на близо час говориха за БГО „Джемини". Благодарим ви, обичаме ви!