"Тези, които твърдят, че има някакви други прийоми освен предизборната кампания могат да си преговорят техните резултатите в секции на различни места, особено там където живеят цигани. Странно, това са много от партиите, които участваха на изборите". Такъв коментар направи депутатът от ВМРО Юлиан Ангелов в кулоарите на парламента във връзка с изявлението на Волен Сидеров пред bTV, че ВМРО са подвели с резултата си на евроизборите. 

Ангелов призова да се видят резултатите на ВМРО по секции и тогава да се говори. 

Някой да твърди подобни безумия или завижда, или не е час с политиката, подчерта Ангелов и допълни, че за ВМРО е важно да се изпълнява управленската програма. По думите му правителството се справя прилично и ако някой има други виждания, си е негов проблем.

Сидеров не иска каски, а сиво вещество под каските
Обновена

Сидеров не иска каски, а сиво вещество под каските

ВМРО искали да бъдат обявени за единствената патриотична формация

Той изтъкна, че всеки месец излизат други проблеми освен тези, които са част от програмата. Някои от нещата, които са заложени в програмата забуксуват, защото излизат актуални проблеми, които трябва да се решават, отбеляза Ангелов.

ВМРО доказа, че когато представителите в ЕП и българския парламент работят, защитават своите идеи и не отстъпват от тях, когато не продават и не предават избирателите си за лични интереси, хората оценяват това.

На въпрос дали ще се поиска Волен Сидеров да не е председател на парламентарната група, Юлиан Ангелов посочи, че за момента няма заседание на парламентарната група и все още не са обсъждани подобни тези.

Според него всеки един от партиите има право да реши как да действа, а времето е пред тях.