ДПС вкарали в някакви рамки вота на недоверие на депутатите от БСП. Така Тома Биков от ГЕРБ коментира днешната новина, дошла от опозицията.

Това е вот заради самия вот, изтъкна той. Герберите от месеци чакат вота и са подготвени още днес да оборят аргументите на опозицията, увери той.

БСП и ДПС внасят вота на недоверие на 17 януари
Обновена

БСП и ДПС внасят вота на недоверие на 17 януари

Червените продължават с преговорите за вот на недоверие

Зад отлагането на вота на недоверие стои един опит за саботаж на председателството на ЕС, убеден е депутатът. Червените били безпомощни да създадат алтернатива на управлението, по мнението му.

Вотът е опит да се потуши вътрешния огън в червената партия. Голямото постижения на днешния ден е, че опозицията все пак избистрила датата. По думите му, социалистите нямат капацитет да провалят председателството ни. Една седмица ще се занимаваме с патетика и художествено слово, ядоса се Тома Биков.

За това, че бизнесменът Иво Прокопиев е искал съдействие от премиера Бойко Борисов за проверките срещу него, депутатът обясни, че всички търсят помощ от министър-председателя.

Бивш кмет на Свиленград арестуван за каналджийство
Обновена

Бивш кмет на Свиленград арестуван за каналджийство

Заедно с още десетина души

За задържания гербер в Свиленград Биков смята, че всеки който извърши престъпление трябва да си получи наказанието. Над никой нямаме намерение да опъваме чадър, изтъкна депутатът.

Припомняме, по-рано през деня стана ясно, че бившият кмет на Свиленград Христо Минков е задържан във вторник по подозрения за каналджийство.

Според Искрен Веселинов от Обединени патриоти, опозицията се опитва да злепостави държавата по време на председателството ни с вот на недоверие. Вътрешнополитическите проблеми се решават чрез вота на недоверие, смята той.

ПиАр ход е темата с корупцията. Този вот няма да доведе до ефективна борба с корупцията, убеден е патриотът.