"Реално сме лишени от помощ, даже и от най-необходимата спешна помощ."
Това споделили жители на Приморско пред народните представители от ПГ на "БСП за България" Петър Кънев, Таско Ерменков и Георги Йорданов, пишат от пресцентъра на партията.
Именно здравеопазването било сред основните теми на срещата, посветена на червената "Визия за България".

Цветанов: С Нинова БСП е слаб опонент

Цветанов: С Нинова БСП е слаб опонент

Оплаква че, че я следят, а мерките са за нейната сигурност…

Гражданите се оплакали и че фирми, които не са приближени до ГЕРБ, били ограничавани.
"Най-безцеремонно те са отстранявани и не само това - всички репресивни органи, като НАП, им правят проверки и им създават големи проблеми в тяхното функциониране", оплакали се местните пред социалистите, цитирано от прессъобщението.

От своя страна социалистите поели инициативата да поставят въпроса за осигуряването на още един медицински екип за спешна помощ с още една линейка през летния сезон, която да може да се ползва от хората в общината.

Петър Кънев коментирал, че има много проблеми, които стоят пред обществото. "Оттук нататък все по-големи турбуленции ще следват и в икономиката, и в обществото. Има големи диспропорции във всички области на икономиката - и данъчни, и регулаторни, и енергийни и т.н. Тепърва предстоят сериозни теми, които правителството трябва да разглежда. Не може непрекъснато да се отлагат реформите", заявил той.

Таско Ерменков пък представил пред гражданите философията на "Визия за България".

"Визията е направена, за да можем да търсим консенсус сред хората за бъдещето на държавата. Тя е надпартийна, не е за 4 години, нейният хоризонт е по-голям", обяснил червеният депутат и допълнил: "Всичко това, което правим, е с цел да съхраним България и българите в нея, да направим така, че да създадем условия младите хора да живеят тук."

Нинова предлага Визия за България без джендър идеология в образованието

Нинова предлага Визия за България без джендър идеология в образованието

Мигрантите да решат проблема с работната ръка е голяма грешка според соцлидера