Пиян шофьор блъсна шест паркирани автомобила снощи около 21 часа на ул."Люлин" в Кърджали. 47-годишният се е движил с "Мерцедес", а тест с дрегер е отчита 2,73 промила. Той отказва кръвна проба за анализ. Задържан е до 24 часа и е образувано е бързо производство.

26-годишен шофьор на "Мерцедес" е настанен под наблюдение в кърджалийската болница, след като малко след 3,30 часа вчера блъска кон на пътното платно в района на село Глухар. Не е констатирана употреба на алкохол.

В РУ-Кирково се извършват проверки за управление на нерегистрирани автомобили. Установени са "Форд", управляван от 50-годишен с прекратена регистрация за липса на валидна застраховка "Гражданска отговорност" и 69-годишен, който карал между селата Бенковски и Китна с "Фолксваген" без регистрационни табели

Бързо производство е започнато в РУ-Момчилград за управление на автомобил след употреба на алкохол. Около 19 и 30 часа снощи в село Звездел полицаи проверяват 51-годишен шофьор на "Форд". Тестът за алкохол отчита 1,63 промила. Издаден е талон за медицинско изследване и е взета кръвна проба за химически анализ. Водачът е задържан до 24 часа.