Служители от регионалните дирекции по горите и държавните горски предприятия съдействат при доставката на млечни продукти, плодове и зеленчуци до домовете на деца от цялата страна.

Продуктите се осигуряват по програмите "Училищен плод" и "Училищно мляко". Горските служители доставят пакетите с продукти до домовете на децата или съответните училища и детски градини.

Досега над 300 деца в общините Гърмен, Сатовча, Гоце Делчев и Хаджи Димово са получили продукти по домовете си от служители на Регионалната дирекция по горите в Благоевград и Югозападното държавно предприятие.

Плодове, зеленчуци и млечни продукти по програмите в Община Габрово и села в община Велико Търново бяха доставени от РДГ - Велико Търново. Децата от детските градини в Община Сливен получиха хранителни продукти от служителите на Регионалната дирекция по горите, а за учениците от областите Видин, Видин, Враца и Монтана доставките бяха извършени от РДГ - Берковица и Северозападно държавно предприятие.

На 72 адреса в село Дъбравино, община Аврен, са доставени продукти за учениците от служителите на РДГ - Варна. Доставки са извършени в Столичната община и Област Смолян.

Доставките продължават.