За ново срутване върху струващия 110 млн. лв. варненски булевард "Васил Левски" съобщава bTV.

Земната маса се е срутила върху локално платно на булеварда в района на ромския квартал "Максуда". По предварителна информация няма пострадали.

Проблемите с инфраструктурата в града продължават, след като преди дни върху чисто новия булевард бяха нанесени сериозни поражения при първата по-сериозна буря.

Тогава управата обясни, че причината е, че пътят е бил пуснат предсрочно за движение.

Има или няма щети по инфраструктурата във Варна?
Обновена

Има или няма щети по инфраструктурата във Варна?

Как е планирана инфраструктурата за над 120 млн. лева

Спорното "кръгово" кръстовище, което шофьорите определиха като "влакче на ужасите", пък се превърна в езеро. В близост до мост се срути земна маса, наложи се да бъде премахнат и опасен стълб. Несгодите започнаха едва часове, след като премиерът Бойко Борисов посети Варна и специално попита как е новият булевард.

Въпреки че непосредствено след пороите зам.-кметът увери, че няма щети по градската инфраструктура, в социалните мрежи се появиха снимки, които опровергаха напълно твърдението му. Това породи и гнева на варненци, които посочиха, че скъпата инфраструктура трябва да им служи безпроблемно в следващите десетилетия, а не да се срутва при първия дъжд.

Заради честите наводнения на морската ни столица местните дори вече се шегуват, че след първите капки градът им става "аквапарк".

Порой наводни новото кръгово на Варна

Порой наводни новото кръгово на Варна

Градушка падна в Морската ни столица